Giuliva Heritage x H&M

Аз като ви казвам, че предстоят много вълнуващи неща септември месец! В секундата, в която видях това изящество в шоурума на H&M миналата седмица, се развълнувах адски много и нямах търпение да ви го покажа. Въодушевих се за новото, за есента, за всичко, което ми предстои, а повярвайте ми, този месец ще имам много промени в живота си.

Pinit

Мисля, че всички се научихме с тазгодишната ситуация да ценим повече света, който ни заобикаля. И да говорим за устойчивост и непреходност на дрехите се превърна в нещо естествено, за което съм изключително щастлива!

Тази колаборация е много специална според мен, защото в себе си носи духа на италианското наследство – което знаете е красиво, тежко, със стойност, обаче прочетено по нов, модерен начин – с рециклирани материали, непретенциозни есенни модели, които устояват във времето.

Не знам с годините ли се случи така при мен, но наистина от не малък период прибавям много малко количество нови, но качествени артикули в гардероба си, а в тази колекция ще откриете страхотни костюми, тренч палта и страхотни традиционни ризи. Всичко, от което се нуждаете за един базов гардероб.

Колекцията #giulivaheritatexhm ще бъде онлайн и в магазина на бул. Витоша от 03.09

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.