Giambattista Valli x H&M: Coming Soon

H &M със сигурност знае как да създава масова истерия с дизайнерските си колаборации. Като се върнем на Erdem, Versace, Balmain…всичко се изкупува за секунди, хората чакат с часове на опашка само и само да занесат обратно в дома си нещо уникално, което никога няма да се повтори. С разрастващия се дял на fast fashion артикулите, които всеки един от нас може да има, хората проявяват все по-често нуждата да са уникални, неповторими. Да имаш дреха на своя любим дизайнер, до който в ежедневния свят трудно можеш да се докоснеш – безценно. Предните години наистина имаше страхотни колаборации, от които съм се сдобила с невероятни находки, които нося с огромно удоволствие и днес. Затова не мога да сдържа емоциите си и да не кажа, че съвместната колекция с Giambattista Valli е най-дългоочакваната от мен – обожавам работата му и винаги съм мечтала гардеробът ми да засияе с негово творение – за жалост сумите обикновено са непосилни, но благодарение на H&M всеки един от нас ще има възможността да се докосне до гения му съвсем скоро.

Преди няколко дни излезна и самият lookbook за дамската и мъжката колекция – от сега започвам да събирам за 7 ноември. Толкова красиви изделия не знам да е имало досега в не малкото създадени колаборации на H&M с high-end брандове. Колекцията е богата на нежни женствени рокли, много тюл, блузи с къдри, панталони със змийски ефект, палто с леопардов принт и много красиви флорални десени и бродерии. Разбира се, мъжката част е по-екстравагантна и не съм сигурна, че типичният български представител би се заинтригувал от нея. За мен е интересна, особено дългият суитчер с ретро апликация по целия гръб!

Фотосесията е заснета в родния град на Valli – Рим, от фотографа Кайл Уикс и стилиста Джована Баталя Енгелберт – динамичният актьорски състав също включва интересни модели като Осло Грейс, Лесли Хуено, Мара Касанпауиро, Кохей Такабакате, Лука Исаак и Том Рей.

Ценовите диапазони са големи, като варират между £29,99 до £399 за роклята от червен тюл, която ще видите на снимките по-долу. Други рокли в колекцията се предлагат между £ 79.99 и 199 £, докато чантата във формата на сърце струва 39.99 £.

Колекцията излиза официално на 7 ноември, като ще бъде налична онлайн и в избрани магазини H&M в световен мащаб – разбира се, в България това е магазинът на бул. Витоша.

А сега ви показвам селекция от любимите ми красоти, в които се влюбих и тайничко се надявам да успея да се добера до поне половината от тях!

Enjoy:

Колаборацията Giambattista Valli x H&M ще бъде налична онлайн и на бул. Витоша на 7 ноември 2019.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.