Денят на жената, #HerStory и #SelfLove

Напоследък имам щастието да се срещам с невероятни и вдъхновяващи жени, които ми дават надежда, че стига да вярваш в себе си, можеш да постигнеш всичко. Зад всяка успяла жена стои вълнуваща история, която просто чака да бъде разкрита. Всяка от нас има своите ежедневни битки и постижения, с които трябва да се гордеем. Всеки ден. Да празнуваме малките победи. Да се наслаждаваме на щастието да се родим жени – в това тяло и с този неистов заряд за живот. Да бъдем цветни, различни, вечно търсещи и учещи се. Или просто казано – да празнуваме себе си и прекрасните жени в живота ни!

Вчера бях на събитие по случай лансирането на нов аромат от Avon, който е под надслов #HerStory. Чухме вдъхновяващите истории на няколко невероятни жени и си тръгнах толкова заредена, че след това цял ден премислях думите, които чух. Толкова различни съдби, но една обща точка – нито една от тези дами не е спряла, когато е чула “НЕ”. Не се е отказала, дори падайки под дъното. Ставаш, изправяш се и продължаваш. Много ми хареса какво каза Саня Жекова – прогресът и успехът не са свързани с комфорт и когато се случва да не получим точно това, което най-много искаме, може би е защото така е по-добре за нас. Мила Михова пък допринесе за пореден път с невероятния си хумор за усмивките в залата – тази жена е ОГРОМЕН заряд, който наистина не знам от къде набира, но й се възхищавам откровено. Да обичаме грешките си е най-силното изказване от нея, което премислях дълго време след това. Да сме щастливи в хубавите мигове е лесно, но да намираме утеха в лошите моменти – това е изкуство и към това се стремя ежедневно. Да не бъда сурова към себе си, а именно обратното – да вървя напред с благодарност за всичко, което ми се случва – добро и лошо. Да вярваме в себе си безусловно, дори да не знаем, дали сме на правия път, ни вдъхнови и Божана от MasterChef. Е такава енергийна бомба не бях виждала в скоро време – забавна, целеустремена и вярваща в себе си жена, която заразява с усмивка и забавни истории, които нямат край. Не мога да ви опиша колко е мотивиращо да бъдете в една зала с дами, които ПРАВЯТ, а не чакат. Които се БОРЯТ, а не оплакват съдбата си – защото нека си го кажем – всеки си има своите драми в живота, които за миг могат да го съборят, но ако приемаме нещата по друг начин, дори най-лошата ситуация може да бъде погледната под друг ъгъл – като учител. Животът не е това, което ти се случва, а това, как ти възприемаш случките. В ежедневието си забравяме да обърнем внимание на себе си, на духа и тялото, на мечтите си – слагаме винаги дребните проблеми на преден план. С такива смислени събития си припомням, че за да постигнеш каквото и да било в живота, трябва да ДЕЙСТВАШ. РАБОТА, работа и пак работа. Но не безсмислено стоене на една позиция с години – в комфортната зона, а излизане от нея. Да рискуваш, да се пуснеш в дълбокото. И чак след като си заслужил – стигаш онова място, за което вътрешно си мечтал, но обществото не ти е позволявало да стигнеш. Да си жена е богатство и тепърва моя #selflove ще се развива, защото наскоро си позволих изобщо съзнанието ми да се отвори на тази тема. И благодаря на всички, които повдигат темата ежедневно, защото за такива теми има смисъл да съм част от социалните мрежи!

Pinit

И по повод уважението към Жената като цяло и наближаващия 8 март, заедно с H&M сме ви подготвили страхотна изненада! Бих искала да поканя една от вас да ме придружи на едно свежо модно и вълнуващо събитие – H&M ще отвори ексклузивно своя Showroom на 5 март и нямам търпение да ви покажа тази магия на живо, която често виждате в stories 😊 Ще се насладим на приятни момичешки занимания като грим, прическа, професионална фотосесия и стайлинг с професионален стилист, който ще те потопи в най-новите тенденции!

Ако искате да участвате, оставям линк към играта в Инстаграм:
https://www.instagram.com/p/B8qA9WEjW4L/

Дрехи: H&M

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.