In brows we trust

Pinitgoof proof by benefit

В днешния дъждовен ден ще ви представя продукти, за които от много време отлагам да споделя мнение в блога. Все се случва така, че заради забързаното ежедневие този тип постове остават на заден план. Но ето че сега имам възможност да ви покажа двата продукта, които ползвам всеки ден за поддържане на веждите в изряден вид. Харесвам те да са по-плътни и затова е неизбежно да не ползвам моливи или пудри за уплътняването им. Никога не съм ходила на козметик за тях – обичам сама да избирам формата, гъстотата и честотата на премахване на излишните косъмчета. Тъй като много рядко можете да срещнете жена с естествено плътни вежди, на помощ идват моливите. Аз съчетавам най-любимия ми Goof Proof Eyebrow pencil от Benefit, заедно с пудра за вежди на The Balm – BROWPOW Eyebrow Powder за отлични крайни резултати.

Ето и как изглеждат те:

Goof Proof Brow pencil by Benefit

PinitIMG_9027
Този продукт е най-хубавото нещо, което съм си купувала в последно време. Моливът е удобен, има страхотна форма, която позволява лесното нанасяне на продукта и издържа цял ден. Какво повече ни трябва? Предлага се в 6 различни цвята, като аз използвам номер 3 – топъл кестеняв цвят. По принцип няма нужда да се слагат други продукти след това, но перфекционистът в мен се обажда и завършвам с пудра за вежди, която ще покажа в този пост. На другия край има четчица – страшно удобна за сресване и подреждане на непокорните косъмчета 🙂 Има изключително добра пигментация, което допълнително допринася за първото му място в моята класация на най-практични и удобни продукти!

*Единственият недостатък е, че свършва доста бързо – за 3 месеца, което за молив за вежди не е добре. Но когато съм доволна, това не е фактор за повторна покупка от моя страна 🙂

Pinitgoof proof benefit    goof proof benefit

Къде да го намеря: Магазини Sephora / сайт на Sephora/

Цена: 24$ (в България идва малко по-скъпичък)

Издръжливост: Цял ден /водоустойчив/

Pinitgoof proof benefit brow pencil  goof proof benefit brow pencil

Pinitgoof proof benefit brow pencil goof proof benefit brow pencil

Brow Pow Eyebrow pencil by The Balm

Pinitbrow pow the balm

На този продукт попаднах съвсем случайно, разхождайки се в Debenhams, Bulgaria Mall. Не бях ползвала досега пудра за вежди и бях скептично настроена, но сега е един от продуктите, които използвам ежедневно. Нанасям го след молива с четка за вежди за перфектни крайни резултати! Харесва ми, че мога да контролирам точно колко продукт искам да сложа и обикновено придава един прекрасен завършен цвят (малко по-тъмен е от този на молива). Препоръчвам го с две ръце за тези, които искат по-прецизно нанасяне и по-лесно контролиране на плътността.

Pinitbrow pow benefit powder

Pinitbrow pow benefit powder brow pow benefit powder

Цена: 15 $

Къде да го намеря: Debenhams Bulgaria, The Balm official site

Цветове: 3 (рус, светло кестеняв, тъмно кестеняв)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.