Colorful explosion with Teadore P.

Съвсем случайно преди няколко месеца съдбата ме срещна с Teadore P. От дума на дума, от познати лица, стигнах и до бутика, на който, честно да си призная, бях хвърлила око още при откриването му, но все не намирах време да отскоча и до там – знаете как е, все бързаме и ако не изникне причина, все отлагаме за жалост. С марката се „познаваме“ още от както брандът бе позициониран в любимото ми креативно място Flower’s and Co. и от тогава го харесвам адски много, защото дрехите носят история, живот, свежест. Сътворени са с трепет, в мигове на нежно чувство и безпокойство, на най-продуктивно противоречие. С любов. Какво повече да ви кажа? Вие сами виждате от снимките за каква красота става въпрос…и освен, че е български бранд и зад него стои една уникална жена, пълна с енергия, позитивизъм и невероятни идеи, то самите дрехи говорят достатъчно!

Pinitmademoisellie spring teadore p
Pinitmademoisellie spring teadore p

Първоначално могат да ви се сторят леко дръзки заради наситените си цветове, но елегантният им стил и перфектните кройки извайват невероятно фигурата и повярвайте ми, увереността веднага идва на мястото си – а при мен често липсва…

Не искам думите ми да звучат прекалено напудрено, но в секундата, в която качих снимките със зеления сет и след това с цикламения гащеризон, получих толкова много съобщения за визията, колкото не съм получавала за нито един друг аутфит, който съм заснемала в блога. Обикновено не нося подобен тип панталони заради ръста си, но с този определено се чувствах добре в кожата си – издължи краката ми и стесни талията..какво повече да иска една жена?

Pinit

И тъй като, разбира се, всяка жена е различна, Теди от Teadore P. е помислила и за това – всяка дреха е докосната от дизайнера, ръчно изрязана и подготвена за ушиване, тъй като в това се крие красотата на всяка жена – нейната различност, нали така? Затова всеки етикет е подписан от автора с благодарност – за индивидуалността, която иска да заяви себе си! В бутика няма да откриете различни размери именно заради лимитираността на бройките – силно адмирирам този тип а работа, защото всяка от нас е значима и това, че дадена дреха от fast fashion магазините не ни приляга добре на нашето тяло, не значи, че в нас е проблемът, а именно обратното! Бутиците за дрехи са перфектното място да откриете нещо различно от калъпа на пазара, да получите лично отношение и да си тръгнете щастливи с точния избор за вас и вашата същност като цяло 🙂

Силно препоръчвам да отскочите до самия магазин на ул. Парчевич 36 точно до бул. Витоша, за да видите на живо красотите, които създава Теди чрез бранда си Teadore P….а ако имате късмет, ще срещнете и самата нея – прилежно изпипваща всеки детеайл около подредбата в магазина, вечно усмихната и готова да ви върне уверенеността чрез най-подходящата дреха според личността и излъчването ви!

Pinitmademoisellie spring teadore p

*Статията е в колаборация с Teadore P. Мнението е изцяло на база лични впечатления от бранда.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.