Beautiful with Radiant

Pinitradiant paradise

Отдавна искам да ви запозная с един бранд, с който се “открихме” преди много години. Още в училищна възраст обожавах всякакъв тип козметика, изпробвах постоянно различни марки, консистенции и цветове. Не знам дали сте влизали в едно малко магазинче на Гарибалди с качествена козметика, но то промени изцяло стила ми на гримиране. Тогава за пръв път се докоснах до маркатa Radiant, а сега години по-късно съм адски щастлива, че отвориха свой монобранд магазини в София! Това, което най-много ме впечатли извън самото качество на продуктите и фактa, че са ми любими, e концепцията на магазините им – страшно подредени, красиви и последователни! Влизаш и те посрещат усмихнати момичета, които се интересуват какво наистина търсиш, а не какво да ти продадат, независимо дали е подходящо за теб или не. Рядко се среща такова сърдечно отношение! Аз отидох в магазина уверена, че знам какво правя с лицето си, но се оказа, че реално буквално нищо не знам – кожата ми е суха и чувствителна, а торбичките и сенките под очите ми се чудя понякога, дали изобщо могат да станат по-големи…е, научих, че всичко е поправимо с правилните продукти и последователността в нанасянето им 🙂 

 

Pinitradiant makeup paradise

Любимият ми бронзър, който използвам повече от 6 години.. толкова съм щастлива, че отново го има, тъй като го бяха спряли за известен период от време:

Pinitradiant paradise

Олиото, което прави чудеса /използвано и самостоятелно, и като добавка към фондьотена за допълнителна хидратация/:

Pinitradiant paradise

Фирмата предоставя възможност да си запишете час за консултация, цялостен грим или просто да се погрижите за лицето си в удобно за вас време – аз се възползвах през обедната ми почивка и който казва, че няма време за подобни глезотии – е, за 20 минути ме накараха да се почувствам като принцеса /освен, че почистиха лицето ми, направиха ми лек и нежен масаж, и разбира се – прекрасен грим, в който се влюбих!/. От цялото изживяване бих препоръчала задължително да опитате някой път грижата за кожата на лицето – продуктите на марката са наистина добри, а момичетата в магазините са страшно внимателни и направо можеш да заспиш в ръцете им 🙂 Разбрах и как да поддържам чисто и хидратирано лицето си, без да се мажа с хиляди продукти, както бях свикнала да правя досега.

Ето и моята трансформация:

24HR CREAM SPF 15

А сега ще ви покажа и моя тотален фаворит за грижата за лице, която изпробвах както в магазина, така и у дома – кремът за лице 24HR CREAM SPF 15! Още с поставянето му върху кожата бях възхитена от аромата и консистенцията – доста е плътен, а в същото време попива нежно в кожата и е идеален за основа за грим! Аз лично го използвам и за дневен и за нощен крем, тъй като достатъчно добре хидратира лицето ми, а в ежедневието е хубаво да използваме и продукт със слънчева защита. Вече съм на втора опаковка и може би съвсем скоро ще се минава през магазина за трета…

Pinitradiant paradise makeup

 

Еye & Lip Make-up Remover

Другият ми любимец, от който съм страшно впечатлена, е дегримьорът за очи. Винаги съм използвала мляко за почистване на грим, но по кожата ми все оставаше по малко фондьотен, спирала или червило. По време на консултацията ми в магазина на Radiant в Paradise Center, ме посъветваха да изпробвам този продукт и за кратък период да видя разликата – е, какво да ви кажа – вече се събуждам с чисто лице, без размазана от през нощта спирала и без грам останало замърсяване по кожата си. И това определено е най-добрият подобен продукт, който съм ползвала някога!

P.S. И въобще не дразни очите, което е от изключителна важност за мен! 

Pinitradiant

А вие използвали ли сте продукти на марката? Какво е вашето впечатление?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.