Pink world of Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Розово парти, прекрасен парфюм, готини хора, много добро настроение, къпкейкове във формата на фламинго, розов шоколадов фонтан и красиви залезни гледки  – в рая ли съм?!

Pinitomnia pink sapphire bulgari

 

Pinitomnia pink sapphire bulgari

Днес ще ви разведа из красивия свят на новия аромат от Bvlgari от серията Omnia – Pink Sapphire и незабравимото събитие, което Нотос организираха по случай лансирането му.

Разбира се, физически нямам времето да отразявам всяко едно събитие тук в блога /за това може да ме последвате в Instagram/, но смятам, че трудът, който беше положил екипът и позитивизмът, който ни предадоха само за 2-3 часа, определено заслужава да бъде споделен. Стоейки и от двете страни – участник в организацията на събития и блогър, който пък ги посещава, мога да кажа, че определено си заслужава да дадеш повече от себе си, да вложиш мисъл, сърце и средства – само тогава хората наистина ще запомнят какво си искал да им предадеш като усещане! Още когато получих поканата знаех, че ме чака нещо много вълнуващо! От нас се искаше да сме в уречен час на паркинг, от който имахме организиран превоз до едно красиво място – само на 20 минутки от градската лудница! Дрескодът беше РОЗОВО, а аз в последния момент разбрах, че нямам нищо в този цвят в гардероба си…е, поне една забравена чанта O BAG и роклята ми от колекцията на Erdem x HM спасиха положението!

Пристигнахме – очакваше ни една истинска приказка! Розови балони навсякъде, розов кетъринг във всевъзможни форми – гумени бонбони “сладолед”, къпкейкове “фламинго”, розов шоколадов фонтан, розови мигли и спрейове за коса, готина музика, приятна атмосфера и разливащ се божествен аромат на най-новия летен парфюм, в който се влюбих! Запознах се с прекрасни нови хора, потанцувахме, полюбувахме се на невероятната гледка от последния етаж на вила “Черешова градина” /няколко човека ми писаха с молба да им изпратя локацията на това вълшебно място, тъй като е перфектно за сватби и други подобни събирания/ и с красив залез изпратихме поредния страхотен ден 🙂

Снимки: Радина Ганчева за събитието Omnia Pink Sapphire

Не мога да ви опиша колко заредена се прибрах у дома след това! Както е и официалният хаштаг на събитието – #JustDareBulgari, така и аз се осмелих да видя розовото от друг ъгъл и да се мотивирам да нося повече от момичешкия цвят, предизвиках себе си да изляза извън комфортната си зона и да се забавлявам искрено, въпреки трудния работен ден и намерих своя нов аромат за лятото!

За тези, които се интересуват, в Omnia Pink Sapphire се усещат нотки на помело, ванилия, бял мускус, дървесни нотки, франджипани и розов грейпфрут! Честно да си призная – не съм човекът, който може да ви дава съвети за аромати – използвам два – три парфюма от години /Alien и Black Opium/, но след като получих няколко комплимента, колко прекрасно ухая /не получавам често такива коментари, все пак винаги “мириша” на някой от горепосочените парфюми/ определено мога да кажа, че флакончето ще бъде изпръскано за нула време и няма да събира прах на рафта. Моето мнение е, че е лек, но в същото време с наситен аромат, който остава върху кожата ми цял ден – доста важно качество, тъй като няма как в малките ми чанти да побирам нищо повече от телефон, портмоне, червило и ключове.

Бих могла да напиша още много за емоциите, които изпитвам спрямо екипа на Нотос, уважението, което показаха към всеки един гост, както и професионализма, с който бяха организирали прекрасното си събитие – но нека оставя снимките сами да говорят 🙂

 

Локация: Черешова градина

Рокля: Erdem x HM

Обувки: Stradiarius

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.