Mysterious Masquerade Ball

Надявам се първият пост за H&M Conscious Exclusive да ви е бил интересен и вдъхновяващ! Ако не сте попадали на него, цъкнете ТУК.

Вече поговорихме на тема рециклиране, fast fashion и стъпките, които брандовете трябва да правят, за да вървят наравно със случващото се в световен мащаб. Вярвам, че H&M правят крачки в правилната посока и затова с голямо вълнение ще ви представя и втория сет от колекцията, който реших да пресъздам чрез своята призма.

Този аутфит е доста смел за мен. Знаете, че харесвам по-ежедневни дрехи и рядко може да ме видите с къса рокля и ток – като цяло не се чувствам добре в такъв стил, но в секундата, в която облякох тази красота в бордо заедно с тези ботуши, не исках да ги събличам. Вечерната рокля с тънки презрамки е изработена от тафта от рециклиран полиестер и ситните плисета крещят „осемдесетарски дух“.

Аз я съчетах с обеци от колекцията, които са толкова сладки, че дори не знам защо не съм се сещала да потърся подобни досега. Те са във формата на скариди, произведени са от рециклирана месингова смес и определено напомнят за коктейлни партита от „едно време“. А ботушите? Ами те също са от рециклиран полиестер, колкото и да не ви се вярва. Изключително впечатлена съм колко красиви материали и материи са създадени чрез рециклиране!

Отправните точки за колекцията Conscious Exclusive за сезон есен/зима 2019 са мистериозните
маскарадни балове, които се провеждат през 60-те години на миналия век. Мислехме за
ослепителните единични събития, където ескалиращото очакване само усилва удоволствието.
Искахме да създадем специални модели, които ще останат във вашия гардероб дълги години,
благодарение на тяхната безкрайна универсалност. Клиентите ни ще открият, че всеки модел може
да се съчетава според тяхната индивидуалност и настроение. Надяваме се, че тези дрехи ще бъдат
ценени и ще донесат много щастливи спомени за великолепните вечери, пълни със забавление

Съветът ми този сезон е да бъдете смели в избора си на дрехи, да се оставите на емоциите и да купонясвате като за последно! Впуснете се в осъвременения свят на мистериозните маскарадни силуети и бляскави партита на една отминала ера, която е вечна. Оставете се буржоазният тренд да завладее сърцата ви!

Колекцията ще бъде налична онлайн на hm.com от 26 септември.

*Постът е в колаборация с H&M

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.