Добре дошъл, Madrí Excepcional!

В Инстаграм профила ви споделих миналата седмица, че имах честта да бъда част от едно изключително вълнуващо събитие – посрещнахме в България най-новата премиална марка бира, плод на сътрудничеството между пивоварна компания Molson Coors и мадридската пивоварна La Sagra, вдъхновена от динамиката и колорита на космополитния Мадрид! 

Обожавам събития, помислени до всеки малък детайл – имаше улични танцьори, графити артисти, брандирахме си тениски със сито печат, свириха ни музиканти и искрено се насладих на изпълненията на любими артисти като Прея и Мила Роберт! Споделям ви и малко повече кадри – беше наистина вълшебно преживяване: 

За брандинга нямам какво да споделя – ясно е, че червено + пепит е моята go-to комбинация и си доставих огромно удоволствие да присъствам на мероприятие, в което ВСИЧКО е толкова перфектно съчетано – истинска наслада за всички сетива! Очевидно нямах търпение да създадем с Боби и по-концептуални кадри с аутфит, вдъхновен от визията на бутилката: 

Нека ви разкажа и малко повече за самата бира, защото в крайна сметка освен красива, тя е и изключително пивка! Роденият в Мадрид първо поколение пивовар Карлос Гарсия основава пивоварната La Sagrа през 2011 г. в Толедо. Местността е известна в историята като място, събрало в себе си 3 различни култури. Карлос прегръща идеята за „фюжън“ философията, прилагайки я към пивоварството с една цел: Да създаде бира, обичана от всички! Madrí има вкус на характерен средиземноморски лагер с 4.6% алкохолно съдържание. Цветът му е роден от испанското слънце, а течността е освежаваща, добре балансирана с усещане за приятен горчив завършек 🙂 

Pinit

И нещо доста любопитно – най-вероятно се чудите кой е мъжът, изобразен на бутилката? Чулапо е термин, използван в мадридските среди през 19-ти век. Chulapos са емблематичните момчета на квартала – горди, дръзки и колоритни, известни със своя стилен начин на обличане. Днес те са туптящото сърце на съвременния Мадрид – пълни с живот и енергия.  От тях се учим как да развиваме прогресивния си дух, те са истинското вдъхновение да се създаде всъщност MADRÍ Excepcional. Затова и Чулапо гордо заживява на тяхната бутилка, за да представи този дух и всичко заедно да празнуваме El Alma De Madrid или… Душата на Мадрид! 

В България Madrí Excepcional се предлага в търговската мрежа в опаковки от стъклена бутилка за многократна употреба от 500 мл, кен от 500 мл и мултипак, както и в наливна форма в избрани заведения и ресторанти.

*Статията е в колаборация с Madri Excepcional.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.