Happy Summer moments

Днес ще ви пренеса в моето лято – пъстро, забързано и наситено с много емоции! Въпреки работата от 9 до 6, успявам да намеря време за малките удоволствия в живота, от които не бих се отказала за нищо на света! За жалост обаче тази година не успях да стигна до моята любима Италия – мястото, на което бих се връщала пак и пак. Италия е моята любов,  защото тя носи хармонията и мира в душата, от които често се нуждаем в забързаното ни ежедневие. Тя ни носи нужната доза щастие, дарява ни щедро с красотата си и ни предоставя наслада за всички сетива! Италия е многолика, но най-вече носи духа към обикновените, но истински неща – семейството, хубавата храна и качественото вино.

Pinitbellini

Въпреки препятствията за по-дълга отпуска този сезон – правя всичко възможно да си предоставям почивка от забързаното ежедневие през уикендите с любимия човек на някое красиво местенце до града и понякога дори извън него.

Pinitbellini cipriani

На първо място в летните ми бягства през уикендите и едно от най-неангажиращите, е пикникът. Вече има страшно много места, от които да се снабдите с нужните помощници за един прекрасен пикник например – одеало, удобна плетена кошница и разбира се – хубаво вино! Този път решихме да опитаме нещо ново, различно от любимото ми розе, а именно емблематичния коктейл Bellini Cipriani, който е родом от Венеция и е идеалното предложение за летен аперитив! Това, което най-много ме впечатли в това бижу е, че няма нужда от допълнителни раздредители – коктейлът е готов за консумация!

Pinitbellini cipriani
Pinitbellini cipriani

Другото ми любимо бягство от реалността е уикенд с момичетата ми на българското черноморие. Всеки има нужда от разтоварване, а какво по-хубаво от дълги летни вечери, прекарани в добра компания, с много усмивки, разкази за незабравими спомени и няколко дни, за да направим нови? Все си казваме, че няма време, оправдаваме се с хилядите ежедневни задължения, а не се замисляме, че с годините те стават все повече и повече. Животът не спира, но и ние не трябва да спираме да живеем – за какво са всички усилия, ако няма с кого да споделим и радостните и тъжните моменти?

Pinitbellini cipriani

Pinitbellini cipriani

Това лято осъзнах, че всичко, което имам, са моето семейство и приятели /и Чарличко, разбира се :D/. Нищо няма значение, ако тях ги няма! Морето ни за първа година премина спокойно – без да бързаме, без задръжки и без напрежение какво ще се прави всеки момент. Наслаждавахме се на прекрасните скали около Созопол, от които гледката е толкова зареждаща – ако не сте били, силно препоръчвам /тези от снимките се намират по черен път – точно след комплекс Sozopolis/! Откривахме си местенца, на които да се чувстваме добре – та на кого му е нужна лудницата, когато ние самите сме си достатъчни? Плажните следобеди се изнизваха бавно, разказите и историите нямаха край, а питието ни през цялото време ни допринасяше лекота, прохлада и наслада. Винаги съм била на мнението, че не ни трябва повод за празнуване, когато близките са около нас!

Pinitbellini2

Завършвам с пожелание към всички вас – не чакайте подходящия момент, а го направете такъв, защото животът винаги ще поднася и добри лоши изненади 🙂 Важна е нагласата, а с добри приятели, летни вечери и хубаво питие със сигурност животът е една идея по-прекрасен!

Pinitbellini cipriani

Pinitbellini cipriani

 

За мен Bellini Cipriani със сигурност е победителят за лежерни следобеди и дълги морски нощи – просто трябва да се охлади ии… pop the bottle!

Pinitbellini cipriani

А за всички любители на виното – можете да пазарувате вече и онлайн в супер удобната платформа на SeeWines, в която и неразбиращите като мен могат лесно да си изяснят какво търсят и да си поръчат виното да пристигне направо до вратата им – ето това ако не е рай 😀 Поръчката идва доста бързо /първата ви доставка е безплатна/ и е толкова стилно опакована, че колегите ви ще ви питат да не сте получили някой подарък 🙂 А подаръците от мен за мен са ми най-любими! 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.