Happy New Year 2018

Честита Нова 2018 Година, приятели! Пожелавам на всеки един от вас новата година да донесе повече позитивни моменти, много кураж да сбъднете мечтите си и най-вече здраве – тъй като без него нищо няма да бъде възможно!

Изпращам старата година със смесени чувства – та тя ми донесе толкова много предизвикателства! Донесе радост, сълзи, тъга и хубави моменти. Но това е животът, нали? Губиш едно, за да получиш друго. Но след всяка трудност се изправяш още по-силен и готов за нови предизвикателства. Равносметката е: загубих много, но и получих от живота в замяна една моя сбъдната мечта – Чарли. Затова ви пожелавам тази година да бъдете още по-силни и обичащи, да подкрепяте повече близките си хора и да следвате целите си – дори да не стане веднага, трудът се отплаща рано или късно 🙂

Тази година не си пожелавам нищо повече от здраве и повече позитивни емоции! Няма да си поставям цели и обещания – ами просто ще действам. Ще се впускам смело във всяко едно предизвикателство и ще бъда благодарна за всеки един миг, прекаран със семейството и приятелите ми. Благодаря ти, 2017, че ми показа истинските неща от живота и че ме направи по-силна!

Бъдете здрави, обичани и обичащи, търсещи и успешни във всяко едно начинание, с което се захванете! Прекрасна 2018 година от мен!

Eто с такъв ентусиазъм се впускам в новата година:

Pinitmademoisellie blogger
Pinitmakeup
Pinitportrait

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinitfashion

 

Рокля: The Kooples

Чанта: Coccinelle

Обувки: Diesel

Грим: Екатерина Хаджи

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.