Christmas cozyness

Pinithome interior christmas

Коледа несъмнено е най-вълшебното време от годината! Разбира се, не заради подаръците и трескавата подготовка, лудото пазаруване и претъпканите молове… а заради топлия и свят празник, даващ ни възможност да сме със семейството, приятелите и хората, които обичаме /+ кучета, разбира се/ ♥️ Време, в което да се откъснем от хилядите дневни тревоги и да се отдадем на по-важните неща 🎄 Когато ежедневието ни поднася неприятни изненади, единственото, което искаме, е близките ни да са живи и здрави – заедно около коледната трапеза 🙂 Затова тази година се отдадох на домашен уют, правене на сладки, спокойствие и повече време, отделено за приятели и семейство. Да имаш нов член в дома е едно от най-прекрасните чувства и не знам, как съм живяла досега без малкия пухкав калпазанин Чарли. С постоянство и много търпение животинчето може да се превърне в най-добрия ви послушен приятел – разбира се, той все още спада в графата “непослушковци”. Но нека не се отклоняваме от темата на този пост – а именно как да си създадете домашен уют с малко средства и много любов 🙂

Pinitchristmas bedding tartan

За поредна година намерих най-красивото спално бельо, което ми носи толкова настроение! Тартанът е любимата ми шарка, която за мен е като “символ на Коледата”. Променя визията на цялата стая и с няколко допълнения като декоративни възглавнички можете да си създадете едно прекрасно уютно кътче в своя дом.

P.S. По принцип му е забранено на Чарли да се качва на леглото, но нямаше как да не стане част от тази фотосесия!

Тази година успях да купя и опаковам подаръците преди самата Коледа, което се случва за пръв път в живота ми! Вместо глупави и ненужни вещи, тази година купих най-вече изживявания – пътуване, билети за театър и все пак няколко коледни must-haves – пижама от коледната колекция на Yamamay, коледен пуловер и няколко ароматни свещи от любимите Yankee Candles  и Heart&Home /страхотна алтернатива на малко overpriced свещите Yankee/.

Самото опаковане за поредна година направих сама вкъщи – харесвам изключително много handmade подаръците и смятам, че хората оценяват много повече, когато сме вложили частица от себе си. Хартията тази година намерих в IKEA, а страхотните сладки панделки – в LIDL. Всичко това се отнася за всеки празник – не само за коледните празници.

Също така успях да открия и едно от най-красивите коледни одеала – толкова пухкаво и меко! Достатъчно голямо е да покрие почти целия диван, което е от изключителна важност, когато имате домашен любимец, ръсещ 28471938572 милиона косми на час.

Pinitcavalier king charles spaniel cavalier king charles spaniel cavalier king charles spaniel

С пожелания за топли и уютни празнични дни и Весело посрещане на Новата 2018 година!

Спално бельо: LIDL

Коледна възглавничка с кола: JYSK

Опаковъчни материали: IKEA & LIDL

Одеало: English Home

Часовник: CLUSE

Кучешки ушички на елен: YummyBox

Кучешки Gingerbread Man: Зоомагазин д-р Стефанов

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.