When in doubt, wear RED.

Здравейте, прекрасни хора. Надявам се всеки един от вас да е в добро здраве, да спазва мерките за предотвратяване на разпространението на вируса и да е у дома, ако работата и обстоятелствата го позволяват, разбира се. В този пост няма да задълбавам в тази тема, изговори се много тези дни, смятам, че хората, които сте тук в момента, сте съзнателни и отговорни личности, независимо колко конспирации сте/сме прочели през последните дни. Ситуацията е такава, нека се обединим поне един път, за да може животът ни да продължи с възможно най-малко човешки и икономически поражения, възможно най-скоро. За хиляден път – ако имате тази възможност, моля, #останетесивкъщи, не приемайте home office за ваканция, а оползотворете времето си разумно. И бъдете щастливи, ако имате късмета да сте у дома с близък човек. А за хората, които работят за това ние да сме добре – благодарим ви е малко!

Pinit

Завивам рязко в разсъжденията си като продължавам с обичайните си модни статии. ПОДЧЕРТАВАМ, че кадрите, както и МНОГО други, са заснети преди епидемията и по никакъв начин не бих искала да ви давам лош пример – да излизате навън и да си снимате дрешките. Full-time работещ човек съм и обикновено уикендите или всеки друг удобен момент, заснемам по няколко кампании предварително и наведнъж. Така стана и с тези кадри, както и още няколко серии, предвидени да бъдат част от Shopping Guide-a на Bulgaria Mall, които ще видите в следващите дни, а самия гайд….животът ще покаже 🙂

Нека се върнем към днешния аутфит и слогана: When in doubt, wear RED. Получих предизвикателство от Fashion Days да покажа интересен тренд за предстоящия сезон. Очакват ни страхотни предложения с буфан ръкави, ТОЧКИ! /любимите ми/, изкуствена кожа, цветове, цветове…много цветове! Виждате напоследък, че розовият цвят става част от гардероба ми, но нищо не ме кара да се чувствам по-добре в кожата си, от това да имам червена дреха върху себе си. И като е гарга, да е рошава. Реших да ви покажа аутфит, който съчетава в себе си всичко, което харесвам страшно много. Червено, сърца, груби обувки. Ако има нещо в модния свят, което обожавам, е да обличам според някои хора “нелепи” аутфити, които обаче показват моето усещане за стил. В ежедневието този сет е изключително носим, единствено може би бих свалила чорапките, защото все пак на работа или важна среща, не е най-добрият вариант да се появите така облечени…зависи от сферата, де 🙂 Грубите обувки са тренд, който ме устройва перфектно. Ниска съм, рядко нося токчета, затова голямата подметка е прекрасен вариант за мен да се чувствам една идея по-висока, без да ходя като чапла. Смятам обаче, че много зависи от излъчването ви и не на всеки отиват, затова преценете добре, дали тази мода би могла да бъде част от вашето усещане за стил – това важи за абсолютно всяка дреха и аксесоар!

Връщам се към червения цвят и защо го виждате толкова често в ежедневието ми, снимките ми. Нямам логично обяснение, освен, че при мен е пример от детството ми. Любовта към този цвят е зародена у мен от моята майка, която имаше гардероб, в който присъстваха само дрехи, които лесно се съчетават помежду си. Гамата беше черно, бяло, червено и много рядко се прокрадваше друг цвят. При нея червеният цвят винаги беше умереният акцент, с който да бъдеш забелязан, да оставиш усещане за стил, но без да прекаляваш. Разбира се, най-вероятно от сантиментална гледна точка, започнах все по-често да добавям този нюанс в гардероба си. Някои намират това за прекалено, на други не им прави впечатление, трети пък ме свързват с този цвят. Независимо от кои сте, бих искала да ви мотивирам и вие да намерите своя почерк, за да се водите по него, вместо да залитате по преходните тенденции. Освен, че ще пазарувате по-малко всеки сезон и няма да се поддавате на трендове, ще имате изграден стил, който ще впечатлява, ще носи вашето име.

Pinit

Червеният цвят със сигурност предизвиква усещане за силна емоция – независимо дали добра или лоша. Всичко зависи обаче от това с каква нагласа носите дадения нюанс. Червеното съчетава в себе си агресия, любов, страст и живот. Във вашите ръце остава задачата кое чувство ще предадете на хората 🙂

И последно бих искала да ви помоля отново при възможност да останете у дома, ако професията ви го позволява. За наше огромно щастие хранителните магазини + аптеки + банки физически работят за нас, а най-добрата алтернатива в момента е пазаруването онлайн.

Бъдете здрави, разумни и отговорни!

До края на месеца може да се възползвате от код за 13% отстъпка в сайта: Ellie13. Важи за дрехи, аксесоари и обувки, без брандовете Next & Mango.

Дрехи: Fashion Days

Рокля: Motivi

Обувки: Fila

Обувки на висок ток: Love Moschino

Чорапки: Happy Socks

Чанта: Versace Jeans Couture

Шапка: Coccinelle

Очила: Ana Hickmann

*Дрехите са взети от Fashion Days с цел заснемане на кадрите. Статията не е платена.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.