Trend alert: Обемни ръкави

Надявам се с тези кадри да съм ви вдъхновила да се поразровите за находки – било то в личния ви гардероб от позабравени дрехи или пък в любимите ви магазини /всичко показано тук е от Fashion Days, знаете – разнообразието е огромно – от бюджетни до по-скъпи брандове – аз пазарувам и двете/, в които в момента има изключително много и красиви предложения в тон с тенденцията ОБЕМНИ РЪКАВИ.

Позволявам си да ви покажа и какво още влиза в този ТРЕНД, защото не само огромните балонести ръкави са на фокус, но и саката, които имат повдигнати рамене – показвала съм ви в ето този предишен мой пост за тази находка и защо предпочитам този тип сака, които изглеждат с леко по-мъжка кройка, пред вталените “по-женствени” /според кого? :D/ кройки, които ми идват прекалено бизнес, а откакто светът започна да се видоизменя тотално, освен за изключително важна среща на високо корпоративно ниво, нямате нужда от строгия костюм по етикет.

Pinit

Експериментирайте, интересувайте се и не се ограничавайте до това, което сте свикнали да виждате в ежедневието си. Придайте му доза свежест, излезте от комфортната си зона, бъдете проактивни, търсещи и открийте това, което ви прави щастливи и се чувствате добре в кожата си, носейки го. Ако една дреха не ви кара да греете и не изпитвате щастие, то тя не е вашата. Поръчвайки тези дрехи, за да ви ги покажа, и снимайки ги, не мога да ви опиша каква радост изпитах. Защото знам какво търся, какво ще стои добре на тялото ми и коя кройка ще ме кара да сияя. А повярвайте ми, ОБЕМНИТЕ РЪКАВИ могат да направят чудеса с настроението ви, да се почувствате приказно и определено да съберете погледите. Не е нужно целият ви гардероб да бъде подчинен на един тренд, а по-скоро намерете тази дреха от тренда, с която хем ще сте модерни, хем ще я носите дълги години и тя винаги ще носи усмивка на лицето ви.

Дрехите, с които съм облечена:

Визия 1: Червена рокля/елек Monarh

Визия 2: Бяла риза: Karl Lagerfeld / Латексов панталон: Mango /стара колекция/; Обувки: Jeffrey Campbell ; Чанта: Marc Jacobs

Визия 3: Червена рокля: Monarh

Визия 4: Бяла копринена риза: BADEN 11; Кожени къси панталони: Trendyol;

Визия 5: Черна деним рокля: Missguided ; Поло: Karl Lagerfeld

Визия 6: Черна рокля: Monarh

Визия 7: Червена блуза: Alina Cernatescu

Селекцията за ОБЕМНИ РЪКАВИ може да откриете в сайта на FASHION DAYS ТУК: https://www.fashiondays.bg/s/power-shoulders-w/

P.S. Благодаря на най-най-добрата – АЛИНА МАНОВА – за прекрасния грим, с който се чувствах изключително красива, както и на Финчи за прекрасната прическа, която разбра само с две мои думи. Удоволствие е да се работи с такива невероятни хора!

Фотограф: Борис Михайлов

Локация: хотел “Морени”

*Статията е в колаборация с Fashion Days. Мнението е изцяло мое.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Мария-Никол
    January 28, 2021

    Ти си най-голямото ми вдъхновение да експериментирам с гардероба си всеки ден!