Тренировки у дома

Здравейте, прекрасни хора! Не знам за вас, но аз не съм тренирала толкова много, колкото в последните седмица и половина, откакто съм home office и има забрана заради разпространението на коронавируса. Ситуацията налага да си стоим у дома, а това автоматично означава, че се движим по-малко от обикновено. Това със сигурност ще повлияе и на физическото, и на емоционалното ни състояние, затова съм ви подготвила конкретна селекция от спортни обекти, които са се превърнали в онлайн спортни центрове за вас, или някои интересни бързи видеа в YouTube, които да ви дадат дневната доза енергия.

За щастие живеем в ерата на развитите технологии и Интернет, което ни дава достъп до необятна информация, занимания, идеи. Невъзможността да се потим във фитнес залата не трябва да ни спира и да ни кара да оставим физическата си активност на заден план. Възползвайте се от всичко, което Интернет предлага, сложете удобни дрехи и да се захващаме за работа 😊

Pinit
Картинки: Shutterstock

Ето и конкретната селекция от различни видове тренировки, които може да изпълнявате у дома:

1.ЙОГА и пилатес

Да поддържаш тялото си в хармония е изключително важно, а един от най-древните методи за поддържане на духа и тялото е Йога. Практиките помагат да сме здрави и най-вече да намерим вътрешен мир. Ето и нашите предложения:

Йога класовете се провеждат всеки ден от 11:00 и от 18:30 часа. Има практики както за начинаещи, така и за напреднали.

В приложението ще откриете освен йога практики, така и други интересни тренировки като HIIT, балет и др. Приложението е безплатно до 1 април.

Страхотно разнообразие от йога практики, пилатес и тонизиращи упражнения за различни мускулни групи.

Oгромно разнообразие от различни упражнения, пилатес, месечни предизвикателства.

2. Фитнес тренировки у дома, Кросфит

„Помагаме на хората да изградят подходящите навици, така че дори в ситуация на извънредно положение да са способни да се грижат за себе си“ – казват BB Team. Тренировки и съвети, поднесени по лесен за асимилиране начин. Всеки ден качват тренировка от седмичната си програма в своята фейсбук страница.

Всеки ден качват тренировки в 18:30 часа в своята фейсбук страница.

Интензивни и разнообразни тренировки.

Интензивни и разнообразни тренировки.

Бързи и ефективни тренировки за различните мускулни групи.

NTC предлага безплатни тренировки за всичко – от упражнения със собствено тегло, ободряващи занятия по йога, тренировъчни програми и домашни тренировки с пълно оборудване за всички нива.

Интензивни и разнообразни тренировки.

Интензивни и разнообразни тренировки.

Pinit
Картинки: Shutterstock

Ако искаш просто да премахнеш товара от ежедневието и физическото натоварване по една или друга причина не е възможно при теб, то медитацията върши чудеса. Не е нужно да сте на „ти“ с медитацията, всички сме били новобранци в даден етап от живота си. Сега е моментът да се обърнете към вас самите, към своето „Аз“. Всеки го може, стига да го поиска.

Pinit

По време на изолация всеки от нас прекарва огромна част от времето си седнал. Негативните новини, тревожността – всичко това създава отрицателни емоции и влияе на психиката ни. И вместо да се отдаваме на тези чувства, имаме тяло, което да използваме като мощен инструмент за промяна в нас самите. Цялата лоша енергия би могла да се балансира чрез движение, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Не се пускайте по течението, а започнете трансформацията още днес – както външната, така и вътрешната.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.