Идеи за курсове и дейности, които са напълно безплатни за теб

Няма отново да изпадам в словоизлияния за ситуацията, ами ще се опитам в няколко блог поста да съчетая интересни идеи за това как да оползотворите възможно най-добре времето, в което се налага да останем у дома. Аз лично все още работя през деня, но все пак вечерите и уикенда остава свободно време, което най-добре би било да използваме рационално. Сигурна съм, че ще се съгласите – когато сте активни, то времето със сигурност минава по-бързо. В предходната статия ви дадох конкретни примери със страхотни безплатни възможности за тренировки у дома, а тук ще намерите идеи за курсове и дейности, от които да се възползвате – отново напълно безплатно!

  1. Образователната платформа Уча.се ще е с безплатен достъп до видеа и тестове до 29 март – https://ucha.se/
  2. СофтУни предоставят безплатен достъп до някои от най-желаните им обучения и семинари –https://softuni.bg/ . Ще откриете интересни курсове като Digital Business Fundamentals,  PR Communications, Influencer Marketing for Brands, Design for Social Media и др. Има подходящи за напълно начинаещи, както и за напреднал и са достъпни от всяка точка на света.
  3. Muzeiko дадоха старт на #Музейковкъщи – интересни образователни видеа във фейсбук, подходящи за малки и големи:https://www.facebook.com/muzeikobulgaria/
  4. Yale University е пуснал най-популярния си курс онлайн безплатно – The Science of Well-being. Не е ли сега моментът да се научим да бъдем по-щастливи?https://www.coursera.org/learn/the-science-of-well-being . В сайта на Coursera ще откриете и други интересни курсове онлайн безплатно.
  5. Над 450 безплатни курса, може да откриете тук: https://www.freecodecamp.org/news/here-are-380-ivy-league-courses-you-can-take-online-right-now-for-free-9b3ffcbd7b8c/?fbclid=IwAR34zAg5xkbI6RVP70Tr4cJ8F9YPbmcI4vcEKiLXuo8cc-lqcz1Wbi159qY.
  6. Дигитален маркетинг и PR ръка за ръка – https://www.facebook.com/events/583659862190157/ – безплатен семинар
  7. София Филм Фест: Представят ни своето специално онлайн издание, което да ни помогне всички да се чувстваме по-добре, доколкото можем, в ситуацията, в която се намираме: https://siff.bg/bg/articles/imagine?fbclid=IwAR1WIhLPc04UN5I2LuNVEYLE5_FfbcV3yG82t_s6PqkwqJeegIJ-GiPYRAs
  8. Музеи. 12 от най-известните музеи по света отварят безплатно врати за нас. Разгледай ги тук:https://www.mentalfloss.com/article/75809/12-world-class-museums-you-can-visit-online
  9. Подкасти. В последните години подкастът се утвърди като един от резултатите на медийната революция в новата ера. Удобство, многообразие и достъпност. Ако все още не сте слушали разговори на интересни теми които ви вълнуват, сега е моментът. Ето и няколко предложения:

В момента голяма част от нас, на които професията ни позволява да стоим у дома, имаме време, а то е най-ценно. Така че, не го губете в безсмислени занимания. Погледнете на ситуацията от добрата й страна – имате време за всичко, което сте отлагали – за семейството, за себе си, за дома си.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.