nye
Beauty Fashion Lifestyle Makeup

Happy New Year 2018

Честита Нова 2018 Година, приятели! Пожелавам на всеки един от вас новата година да донесе повече позитивни моменти, много кураж да сбъднете мечтите си и най-вече здраве – тъй като без него нищо няма да бъде възможно!

Изпращам старата година със смесени чувства – та тя ми донесе толкова много предизвикателства! Донесе радост, сълзи, тъга и хубави моменти. Но това е животът, нали? Губиш едно, за да получиш друго. Но след всяка трудност се изправяш още по-силен и готов за нови предизвикателства. Равносметката е: загубих много, но и получих от живота в замяна една моя сбъдната мечта – Чарли. Затова ви пожелавам тази година да бъдете още по-силни и обичащи, да подкрепяте повече близките си хора и да следвате целите си – дори да не стане веднага, трудът се отплаща рано или късно :)

Тази година не си пожелавам нищо повече от здраве и повече позитивни емоции! Няма да си поставям цели и обещания – ами просто ще действам. Ще се впускам смело във всяко едно предизвикателство и ще бъда благодарна за всеки един миг, прекаран със семейството и приятелите ми. Благодаря ти, 2017, че ми показа истинските неща от живота и че ме направи по-силна!

Бъдете здрави, обичани и обичащи, търсещи и успешни във всяко едно начинание, с което се захванете! Прекрасна 2018 година от мен!

Eто с такъв ентусиазъм се впускам в новата година:

mademoisellie blogger

makeup

portrait

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fashion

 

Рокля: The Kooples

Чанта: Coccinelle

Обувки: Diesel

Грим: Екатерина Хаджи

creative wordpress theme

Write a comment