happy birthday mademoisellie
Lifestyle

Happy 1st Birthday, Mademoisellie!

circleЧестит 1-ви рожден ден на Mademoisellie!

Пожелавам си повече време, по-малко оправдания и много, много вдъхновение!

2016 година не беше най-добрата година, нека си го признаем. Нито в световен план, нито в личностен. Да, постигнах много успехи, открих себе си и сферата, в която искам да се развивам, смених три работни места, завърших икономическа специалност и записах съвсем различна магистратура. Предизвиквах себе си все повече и повече с всеки изминал ден, докато не осъзнах, че не мога да съм добра във всичко. Разбрах, че съм заобиколена както от прекрасни хора, така и такива, които не позволяваха съзнанието ми да бъде на 100% избистрено. Затова се надявам през новата година да имам силите да направя всичко това, което знам, че мога да постигна. Все пак мечтите се сбъдват тогава, когато работим за тях!

Искам да благодаря на всеки един от вас, който ме е подкрепял във всяко едно начинание, за доверието, което ми предоставихте и за прекрасните думи, които сте изричали по мой адрес. Радвам се, че попаднах в тази зареждаща среда от блогъри, модни стилисти и хора, които обичат изкуството и креативността. Всичко това ми дава сили и надежда да продължавам напред, да не се предавам и въпреки големите паузи в публикациите ми, да не спирам да намирам вдъхновение за нов пост. Никога не съм искала Mademoisellie да стане обект на неспирни реклами и фалшиви ревюта, а място, което да е пълно само с любов и истински чувства. Пътуването ще остане голяма част от темата на блога, тъй като вече намерих своето място, щастлива съм с работата си, и от тук нататък всичко, което правя, ще е свързано с планиране на ново изживяване. Модата, козметиката и интериорният дизайн също са част от интересите, които ще отразявам все по-често в сайта.

happy birthday mademoisellie

2016 ме научи да се стремя към собственото ми щастие, което в последствие се отразява на всяко малко нещо, до което се докосна. Затова и най-голямата ми цел за предстоящата година е да намеря вътрешен баланс, да оставя нещата да се случват, а през това време да не спирам да мечтая, да пътувам и да радвам близките си хора. Образованието, работата и ежедневните проблеми са само част от безкрайните възможности, които се откриват пред нас! Затова добрият time management е едно от най-важните умения, на които трябва да се научим през годините. Не спирайте да се предизвиквате, бъдете вдъхновени и преследвайте мечтите си, защото с желание всичко се постига :)

happy birthday mademoisellie one year

happy birthday mademoisellie one year

А въпросът ми към всеки един от вас е: Коя тема бихте искали да виждате по-често в блога?

xoxo, mademoisellie

creative wordpress theme

Write a comment